En Trend Alyans Modelleri

En Trend Alyans Modelleri

Alyans modelleri bu sezon da göz kamaştırmaya devam ediyor. Evliliğin ve aşkın sembolü olan alyanslarda bu sene hangi modeller moda?


Naif Hanımefendiler İçin


Klasiklerden vazgeçmeyenler için, naif ve duygusal bir karaktere sahip olanlar için düz alyans modelleri en idealidir. Bu tür alyansların hiç modası geçmez. İhtişam yerine sadeliği sevenler için bu modelleri tavsiye ederiz.


İhtişam Severler İçin


Kalın, süslü, taşlı ve gösterişli modeller sizin için uygundur. Trend Alyans  Altın’ın modellerine bakabilirsiniz. Genelde bu alyans formları parlak ve biraz abartılıdır.


Spor Bir Tarza Sahip Olanlar İçin


Gündelik bir giyim tarzına sahip olanlar için gümüş alyans modelleri uygun olabilir. Gösterişten uzak, her tür kıyafetiniz ile takabileceğiniz, düz ve ince modelleri tercih edebilirsiniz.


Vintage Severler İçin


Eskiyi ve nostaljiyi seven kadınların tercihi olacak vintage alyanslar; anneanne ve babaannelerimizin alyans modellerine benzeyen yüzükleri tercih edebilir. Genel olarak saç örgüleri şeklinde olan, roze altından ya da sarı altından yapılmış, işlemeli ve ince alyansları sizlere tavsiye ediyoruz.

YORUMLAR

    Henüz Yorum yazılmamış.İlk yorum bırakan sen ol..!

BİR YORUM YAZ

Scroll