Alyans modelleri ve fiyatları

Alyans modelleri ve fiyatları

ALYANS MODELLERİ;

Altın alyans modelleri tarih boyunca birliktelik anlamı yüklenmiş erkek ve bayanın parmaklarında taşıdığı yüzüklere verilmiş isimdir. Altın alyans modelleri diğer bir çok yüzükten ayıran özelliği çift kullanılması ve üzerinde taşıdığı çizgilerin genelde sade olması ile ayrılır. 

Söz yüzüğü, Nişan yüzüğü, Evlilik yüzüğü olarak da adlandırılır. Elişi alyans, Fantezi alyans ve Sade düz alyans olarak kategorize edebiliriz. Onlarca alyans çeşitleri uygun fiyat ve taksit imkanları ile kapınıza kadar getiriyoruz.


Alyans ve Tek Taş Seçimi


Evlilik kararının hemen ardından sıra; söz yüzükleri , tektaşlar ve alyans modelleri arasından seçim yapmaya gelir. Alyans firmalarını tek tek dolaşmadan modeller hakkında kolayca fikir sahibi olmak için trendalyans.com ’un şehrine özel sayfalarını gezebilirsin. ürünlerimizi inceleyerek beğendiğin nişan yüzük modellerini seçebilir, kredi kartı , nakit veyahut kapıda ödeme seçeneklerinden faydalanarak satın alabilirsin.


Alyans seçimini sade bir modelden yana yapabileceğin gibi, alyans çeşitleri arasından zevkine göre tamtur, taşlı alyans, beştaş veya özel tasarım alyans modellerini de tercih edebilirsin. Unutma ki; birlikteliğinizin somut simgesi olan bu yüzükleri bir ömür boyu parmağında taşıyacaksın. Bu yüzden alyans modelleri arasından; tarzına uygun ve en rahat olanını tercih etmelisin.


Kullanım rahatlığı için yüzük modelinin hafifliğine ve kesim özelliklerine dikkat edin. Yüzükler parmağımızın nefes almasını engellediğinden, artık modeller hafif bombeli olarak üretiliyor. Yüzük tercihini bombeli alyans modellerden yana kullan. İkinci olarak tektaş yüzük modelin ile uyumlu bir alyans seçmeye özen göster. Yan yana renk ve desenleri ile birbirlerini tamamlayarak hoş bir görünüm sergilemeliler.


Seçim yapmayı kolaylaştırmak için alyans ve takı bütçeni belirleyerek işe başla. Özel tasarım bir alyans istiyorsan diğer takılardan daha fazla masraf yapman gerekebilir. Bütçeni aşmamak için Trendalyans.com kampanyalar sayfasından indirimli alyans fiyatları hakkında fikir edinebilirsin.


YORUMLAR

    Henüz Yorum yazılmamış.İlk yorum bırakan sen ol..!

BİR YORUM YAZ

Scroll